Ласкаво просимо, Гість | RSS

Меню сайта

опитування
Скільки часу перед змаганнями Ви даєте відпочинок рукам?
Всього відповідей: 861

арм-сайти:

Головна » 2009 » Травень » 21 » BRZENK VS CYPLENKOV
BRZENK VS CYPLENKOV
2:59 PM

Ігор Мазуренко на ArmPower.net:

“Найбільша битва в історії армрестлінга наближається. Битва титанів: жива легенда Джон Брзенк (США) буде змагатися в шести раундовому поєдинку з молодим талановитим Денисом Циплєнковим з Росії. Поєдинок між цими атлетами в абсолютній категорії на Nemiroff World Cup 2008 у Варшаві привернув найбільшу увагу з боку вболівальників та ЗМІ. Безсумнівно існує декілька причин, щоб цей поєдинок відбувся. Перш за все організація PAL повертається в Лас Вегас, по друге після програшу Джону, Денис звернувся до промовтерів організації PAL про матч відповідь. Місце проведення матчу здавалося очевидним - Лас-Вегас. На жаль, за деяких обставин може бути тільки два шести раундових поєдинках під час Gal of Professional Armwrestling in LV. Звичайно, головною подією буде поєдинок у важкій вазі за пояс та титул чемпіона. Матч між Джоном Брзенком з США і Денисом Циплєнковим з Росії буде відбуватися на праву руку, у відповідності з правилами організації PAL. Цей матч стане частиною історії організації PAL.
Давайте повернемося до самої боротьби. Багато експертів заявляли, що Денис приїхав на Nemiroff World Cup 2008 року у Варшаву перемогти Джона Брзенка в абсолютній категорії і бути першим спортсменом в історії, взявши головний трофей на праву і ліву руку. Однак дехто відзначав, що в Дениса були недоліки в техніці, які не дозволили йому досягти успіху. Джон Брзенк мав явну перевагу над величезним російським спортсменом. Завдяки цьому Джон здобув третю перемогу на Nemiroff World Cup. Денис відчув смак поразки і хоче матч відповідь. Організація PAL планує знову цей поєдинок, який відбудеться 19 червня 2009 року у Лас-Вегасі, США. Це буде поєдинок на праву руку у важкій вазі за пояс чемпіонату світу в організації PAL. На мою думку, якщо в Джона не було ніякого прогресу протягом останніх шести місяців, а його форма перебуває на тому ж рівні, що й на Nemiroff World Cup 2008 то я б сказав, що шанси 60% на 40% на користь Дениса. Якщо американський спортсмен мав часу для належної підготовки, то результат буде становити 80% до 20% для Джона. Крім того я думаю, що Джон має більше витривалості у затяжних боях, чим може скористатися.

Коте Размадзе про Дениса Циплєнкова. Інтерв’ю на ArmPower.net:

Armpower: Як тепер виглядає підготовка Дениса?
Коте Размадзе: Денис активно готується до боротьби з Джоном. Тренується три рази на тиждень, армрестлінгом два рази на тиждень. Наприклад, в даний час Денис робить жим лежачи 270 кг.
Armpower: До чого фактично готується Денис і що очікує його суперника?
Коте Размадзе: Денис готується до такого рівня, який Джон мав на Кубку світу серед професіоналів - Nemiroff World Cup 2008. Якщо Джон буде з таким рівнем підготовки як і на Nemiroff 2008, то перемога буде за Денисом. Однак, якщо він покращить свою форму на 5-10% то результатом цього двобою буде: 30% для Денис, 70% для Джона.
Armpower: Так ви хочете сказати, що будучи тренером ви скептично ставитись до перемоги Дениса?
Коте Размадзе: Я знаю, на що здатний Джон. Хоча Денис в останні місяці багато набрав, особливо технічно. Проглядається покращення у боротьбі в бік. Незважаючи на це, йому ще далеко в технічному плані до Джона Брзенка. Я дивлюся на речі об'єктивно. Я люблю і ціную Дениса, але я розумію, що Джон є "міцний горішок". Стіл все покаже.
Armpower: Одразу ж після програшу на Nemiroff World Cup 2008 казали, що Денисові буквально не вистачило часу, щоб здолати американця. Чи щось від того часу змінилось?
Коте Размадзе: В день поєдинку буде все видно. Якщо брати до уваги листопад 2008 року, то Денис є на 100% готовий на Джона. Денис значно набрав, і може перемогти Брзенка. Але Джон буває в стільки різних формах підготовки, що ніколи не знаєш, наскільки ти готовий до боротьби. Я не переконаний в тому, що Денис готовий перемогти Джона коли він у хорошій формі. Ти ніколи не знаєш, чого можна очікувати від американського спортсмена. Я сподіваюся, що Джон (як і Денис) буде готовий на відповідному рівні. Ця зустріч подарить багато емоцій для всіх любителів армрестлінгу. Поза сумнівом, це буде один з найбільш важливих поєдинків в історії армрестлінгу.

Також цей поєдинок можна буде побачити у прямому ефірі на http://www.armbets.tv, в свою чергу в ретрансляції двобій буде показаний на каналі Боєц! У США цей двобій буде показаний на каналі Fox Sport, America One!

Переглядів: 1211 | Добавив: Judge_arm
Всього коментарів: 111 2 »
11 Master  
0
Мій тьоска РУЛИТЬ!!!!!! cool

10 Anja  
0
Джон- просто молодець, так тримати!! smile bb

9 Kashtan  
0
Джон виграв 5-1
Запевняв, що в категорію до 95 більше не повернеться, залишиться в супертяжах. І почне посилено займатися лівою, щоб і там бути непереможним.
Вітаю Джона Брзенка! smile
В цьому поєдинку переміг досвід.
На цей раз.

8 Kashtan  
0
Хто цікавивися часом?
Лас-Вегас, 20.30. За місцевим часом.
За московським 7.30 двадцятого червня субота.
За київським не складно підрахувати. 6.30.
Інфа взята звідти ж.

7 Dangerous  
0
"Також цей поєдинок можна буде побачити у прямому ефірі на http://www.armbets.tv, в свою чергу в ретрансляції двобій буде показаний на каналі Боєц! У США цей двобій буде показаний на каналі Fox Sport, America One!" завтикав biggrin ))))))))))))))))))))))))))))
а ніхто не знає на яку годину ???))))

6 Dangerous  
0
А п оящику будуть показути чи в неті буде пряма ????? по якому каналі і на котру годину..єтось знає ???

5 Kashtan  
0
Денис Українець! З Кривого Рогу.
http://www.ciplenkov.ru/001.html
Я за Дениса, але віддаю належне Джону, в його віці бороть хлопців на півцентнера важчих за себе... surprised

4 smdshrek  
1
Фарма і сила проти досвіду і ше більшої сили))))

то шо було з Ларатом, не звертає увагу, то Брзенк треніфровку проводив, то все фігня шо там на відео! biggrin


3 Dangerous  
0
нуу....впринципі враховуючи як Брзенк проіграв Ларату...)))) хоча, думаю він усвідомив чо він проіграв, і надолужив недоліки))))) bb2

2 Dangerous  
0
Джон його рубане !!! Він тупо папа армреслінгу !!! cool

1-10 11-11
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
    Головна   Реєстрація   Вхід  

 

 

 

Форма Входу

пошук


Lviv Lions © 2024