Ласкаво просимо, Гість | RSS

Меню сайта

опитування
Скільки часу перед змаганнями Ви даєте відпочинок рукам?
Всього відповідей: 861

арм-сайти:

Головна » 2009 » Січень » 22 » Опитування
Опитування
9:59 PM
На сайті добавлено нове опитування! Як Ви вважаєте, чи можна досягти найвищих результатів без вживання хімії? Також пишіть свої коментарі!
Переглядів: 837 | Добавив: Judge_arm
Всього коментарів: 10
10 Порожняк)))  
0
А я вважаю,що можна досягнути високих результатів і без хімії,просто потрібно мати наполегливість і терпіння,хоч це не так той просто.....))))

9 Otto  
0
Вважаю, що відсутність природних даних можна частково компенсувати наполегливістю. "Хімка" може дати потрібний результат взамін забере чуть здоров"я, і тут виникає основне запитання, як співає Mad Heads "Чи те того варте??" Кожен визначає пріоритетність для себе самостійно, як і повинен усвідомлювати який ризик несе використання "хімкомбікорму".

8 Dangerous  
0
Да Назар, я шота трохи переборщив походу )))) канєшно, якшо пахати роками то ефект буде полюбому !!! але я вважаю, шоб добавок нічого не буде...))

7 Дідух Павло  
0
Звичайно,що можна,але треба докласти дуже великих зусиль!!!!!Можна вживати біодобавки для покращення результатів!!!!!

6 Святослав  
0
Головне велике бажання, а результат обов'язково прийде!

5 Judge_arm  
0
Юрік, ти аж цілу історію написав)))... Я думаю шо можна, але тих результатів ти досягнеш не через 2-3 роки, а через 7 років... тобто потрібно серйозно над собою працювати...

4 Ivan  
0
Неможливо бо до заборонених препаратів відноситься навіть КАВА!!! Заборонених препаратів 10 000 так що ти їх вживаєш і навіть не усвідомлюєш цього!!!!

3 Dangerous  
0
Хтсь тупо може мати від вродженння богатирську силу, при цьому бути худим чи ше якимось...багато чого залежить які дані нам дала сама природа !!! smile

2 Dangerous  
0
В першу чергу всьо залежить від організму людини...Вот я вже 4 чи 5 даже не помню ск займаюся в залі, біцуха більше 36 не іде !!!! 34- і з натяжкою деколи може бути 36...!!! Перше думав шо можна без хіміїх, а поітм навпаки....!!! Ну, а так як в темі сказано "найвищих" то без хімії - не обійтися, хоча тлумачення поняття "хімія" в кожного по різному....Сам не пробував, но вважаю шо тут нема нічого такого поганого і чогось такого, шо деякі люди утпо громадін і кажут ьшо вони самі досягли такого ! З таких людей дико смішно стає !
Канєшно, не спорю, можна досягнути результатів...хароших результатів....багато чого залежить як ти ше харчуєшся....ск раз ти харчуєшся..як ти займаєшся..!!!! тут кухня тупо не здорова smile
cool

1 veteran  
0
Фігарити треба як конь........ biggrin biggrin ось самий надійіний рецепт........це я Чіка biggrin

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
    Головна   Реєстрація   Вхід  

 

 

 

Форма Входу

пошук


Lviv Lions © 2024