КУБОК ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ З АРМСПОРТУ СЕРЕД ЮНАКІВ І ЮНІОРІВ
|
|
MeierLing | Дата: Понеділок, 2008-12-22, 6:05 PM | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| я поїду 100%, в 80 кг
|
|
| |
Judge_arm | Дата: Вівторок, 2008-12-23, 11:10 AM | Повідомлення # 17 |
Admin
Група: Адміністратори
| я так поняв в 80 кг там з наших багато народу буде...
|
|
| |
smdshrek | Дата: Середа, 2009-01-07, 3:15 PM | Повідомлення # 18 |
Лейтенант
Група: Проверенные
| і я мож поїду, правда тіки подивитись
Пушкар Андрій (ЛЬВІВ)
|
|
| |
ІГОР_ОЛІМП | Дата: Середа, 2009-01-07, 9:32 PM | Повідомлення # 19 |
Сержант
| ПРИВІТ ФОРУМЧАНИ, ПОПЕРЕДНЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ: ТЕРНОПІЛЬСЬКА - 30, ЛЬВІВСЬКА - 20, РІВНЕНСЬКА - 40, ЖИТОМИРСЬКА - НЕЗНАЮ СКІЛЬКИ,АЛЕ ТЕЖ КАЗАЛИ, ЩО МАЮТЬ ПІДЇХАТИ... ІНФОРМАЦІЯ НЕ ТОЧНА, ТАК ЩО ВИПРАВЛЯЙТЕ ХТО МАЄ ІНШУ ІНФОРМАЦІЮ.Додано (2009-01-07, 9:14 Pm) --------------------------------------------- ХТО МАЄ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ДІВЧАТ? ТЕРНОПІЛЬСЬКА - 1 ДІВЧИНА ДО 50КГ, ЮНІОРОК НЕМАЄ З ІНШИХ ОБЛАСТЕЙ БУДУТЬ? Додано (2009-01-07, 9:18 Pm) --------------------------------------------- МОЖЛИВІ ДЕЯКІ ЗМІНИ В МІСЦІ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ, В ЗВЯЗКУ ЗІ ЗМІНОЮ КЕРІВНИЦТВА В ОЗЕРНІЙ, ЗМАГАННЯ МОЖЛИВО ПЕРЕНЕСУТЬСЯ В ТЕРНОПІЛЬ, У ВІВТОРОК ПОВІДОМИМ ТОЧНУ ІНФОРМАЦІЮ. Додано (2009-01-07, 9:20 Pm) --------------------------------------------- НАГАДУЄМ ЗА ДОПУСК ЛІКАРЯ, ОБОВЯЗКОВО В ЗАЯВЦІ МАЄ БУТИ ДОЗВІЛ ЛІКАРЯ, БЕЗ ЦЬОГО НЕ БУДЕМ ДОПУСКАТИ ДО ЗМАГАНЬ!!!!!!! Додано (2009-01-07, 9:32 Pm) --------------------------------------------- ІНФОРМАЦІЯ ЗА КОМАНДНИЙ ЗАЛІК: В КОМАНДУ ВХОДЯТЬ МАКСИМУМ 14 ЮНАКІВ, НЕ БІЛЬШЕ 2 В ОДНІЙ КАТЕГОРІЇ, І ІЗ ЦИХ 14 ВИБИРУТЬ 7 КРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ НА ЛІВУ І ПРАВУ РУКИ ТАК САМО І ПО ЮНІОРАМ.
|
|
| |
Impossible | Дата: П`ятниця, 2009-01-09, 2:14 PM | Повідомлення # 20 |
Полковник
| Ігор, а чому в командний залік не входять два кращих результати в кожній ваговій категорії?? так робиться на кубку та чемпіонаті України!
ТІЛЬКИ НЕ ВПЕВНЕНИЙ В СОБІ НАДІЄТЬСЯ НА УСПІХ!!!
|
|
| |
ІГОР_ОЛІМП | Дата: Субота, 2009-01-10, 1:49 PM | Повідомлення # 21 |
Сержант
| ДІЛО В ТОМУ,ЩО У НАС НЕМАЄ ПРАВИЛ ЧИ ПОЛОЖЕНЬ ПО ЗМАГАННЯХ ФАУ І ТОМУ НАШІ ТРЕНЕРИ ЗІБРАЛИСЬ І РІШИЛИ ТАКИМ ЧИНОМ ВИЗНАЧАТИ КОМАНДНОГО ПЕРЕМОЖЦЯ. В ПАУЕРЛІФТИНГУ Є В ПРАВИЛАХ ЗМАГАНЬ ЯК ПРОВОДЯТЬСЯ ВОНИ, А В АРМСОРТУ Я ТАК ЗРОЗУМІВ ЩО ВСЕ ТРОХИ ЗАПУЩЕНО,ПРИНАЙМІ НА ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ ПРО ЦЕ НІЧОГО НЕВКАЗАНО І ТОМУ, ПРИНАЙМІ Я ТАК ЗРОЗУМІВ, ЩО ЦЕ МАЮТЬ ВИЗНАЧАТИ ОРГАНІЗАТОРИ І ГОЛОВНИЙ СУДДЯ ЗМАГАНЬ?
|
|
| |
Impossible | Дата: Неділя, 2009-01-11, 3:16 PM | Повідомлення # 22 |
Полковник
| Наскільки я знаю, всі змагання серйозного рівня проводяться за тиким принципом!
|
|
| |
ІГОР_ОЛІМП | Дата: Неділя, 2009-01-11, 11:27 PM | Повідомлення # 23 |
Сержант
| ПРИНЦИПИ - ЦЕ ХОРОШО, АЛЕ МАЮТЬ БУТИ ЯКІСЬ ПРАВИЛА ЗА ЯКИМИ БИ ВСІ ЖИЛИ, А ЯКЩО ВСІ БУДУТЬ ЖИТИ ЗА СВОЇМИ ПРИНЦИПАМИ,ТО БУДЕ БАРДАК?
|
|
| |
Impossible | Дата: Понеділок, 2009-01-12, 10:03 AM | Повідомлення # 24 |
Полковник
| Чесно кажучи, великої ролі не грає, як будуть визначатись командні місця.. Головне щоб змагання були проведені на високому рівні і всі спортсмени були задоволені! чого я вам бажаю!
|
|
| |
ІГОР_ОЛІМП | Дата: Вівторок, 2009-01-13, 8:18 PM | Повідомлення # 25 |
Сержант
| О, ДЯКУЄМ!!!!! Додано (2009-01-13, 8:18 Pm) --------------------------------------------- ЗМАГАННЯ ТАКИ БУДУТЬ В ОЗЕРНІЙ, ВСЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ БЕЗ ЗМІН. ЩЕ ОДНЕ УТОЧНЕННЯ,БО МЕНЕ ПИТАЛИ ЗА УЧАСТЬ ЮНАКІВ В ЗМАГАННЯХ ПО ЮНІОРАМ - СТАРТОВИЙ ВНЕСОК ПО ЮНАКАМ 20ГРН І ЯКЩО СПОРТСМЕН ЩЕ ХОЧЕ ПО ЮНІОРАМ ТО ВІН ЩЕ РАЗ ПЛАТИТЬ 20ГРН. СКОРО СКИНЕМ ЗРАЗКИ МЕДАЛЕЙ І ГРАМОТ.
|
|
| |
Judge_arm | Дата: Середа, 2009-01-14, 2:22 PM | Повідомлення # 26 |
Admin
| Так будуть виглядати грамоти!!!
|
|
| |
andriy_yavor | Дата: Четвер, 2009-01-15, 7:23 PM | Повідомлення # 27 |
Рядовий
Група: Проверенные
| привіт,такий ще нюанс: змагання будуть проходити за 2 столами,один з них переставляється і на ліву і на праву руку,інший звичайний універсальний,якщо в когось є якісь зауваження по відношенні до столу,то просимо писати,а ще краще якшо хтось має можливість привезти розбірний стіл на ліву і на праву руку,то би було дуже добре,віддячити не забудем))))
|
|
| |
Valera-9 | Дата: П`ятниця, 2009-01-16, 8:41 PM | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Мені червоні грамоти кращі! Я з Кременця! Мені 14 років! Поїду на змагання в категорію до 55кг! На області взяв 2 других місця! Подивимся що буде на цих змаганнях)))
Повідомлення відредагував Valera-9 - П`ятниця, 2009-01-16, 8:48 PM |
|
| |
ІГОР_ОЛІМП | Дата: Неділя, 2009-01-18, 12:15 PM | Повідомлення # 29 |
Сержант
| УЖЕ ЗАЯВЛЕНО 45 УЧАСНИКІВ З ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА 40 З РІВНЕНСЬКОЇ, ТАКОЖ МАЮТЬ БУТИ УЧАСНИКИ З ВОЛИНСЬКОЇ ТА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ.... Додано (2009-01-18, 12:13 Pm) --------------------------------------------- 5-6 СПОРТСМЕНІВ БУДЕ З ВОЛИНСЬКОЇ, В ВІВТОРОК ПОСТАРАЮСЯ СКИНУТИ ПОФАМІЛЬНО УЧАСНИКІВ Додано (2009-01-18, 12:15 Pm) --------------------------------------------- НАЗАР, СКИНЬ НА ФОРУМ ІМЕННУ ЗАЯВКУ, ЩОБ КОМАНДИ МАЛИ ВЗІРЕЦЬ
|
|
| |
Judge_arm | Дата: Понеділок, 2009-01-19, 4:04 PM | Повідомлення # 30 |
Admin
| Зразок іменної заявки http://armgeneration.at.ua/Rizne/Zayavka.zip
|
|
| |