Ласкаво просимо, Гість | RSS

Меню сайта

опитування
Скільки часу перед змаганнями Ви даєте відпочинок рукам?
Всього відповідей: 861

арм-сайти:

Головна » 2009 » Листопад » 4 » Інтерв'ю з Шароном Ремезом
Інтерв'ю з Шароном Ремезом
3:20 PM
"Я надіюсь вийти на свою кращу форму і якщо я це зроблю, то на 100% впевнений що зможу виграти любі змагання"

Шарон, після перегляду цього відео з твоєї ранньої кар’єри, я би хотів більше почути про ті часи, коли ти був ще новачком у цьому спорті. Розкажи, будь ласка, як ти тренувався коли почав займатися армрестлінгом?

- Я багато приділяв уваги фітнес-підготовці і бігу, перед кожним амрестлінг-тренуванням. Багато боротьби, віджимання і так далі. Я сконцентрувався на статичних вправах з вагами. Регулярно робив різні “закрути” на зап'ястя, але я не думаю, що воно дало мені багато сили. Також багато займався на станку, що показаний на цьому відео. Чимало вправ робив на зап'ястя і передпліччя. Це дійсно мені багато дало для розвитку моєї сили.

Скільки днів на тиждень Ти тренуєшся?

- Три рази на тиждень, завжди змішані тренування по армрестлінгу та силові тренування. Інші два рази в тиждень бігаю, щоб зберігати форму.

У якому році Ти був найсильнішим?

- Я думаю, що це було в кінці 2000 року, але я не виступав в цей час. Багато тренувався в спортзалі і боровся зі всіма. Руки були в формі і практичного нічого не боліло. Я міг тренуватися з високою інтенсивністю і великими вагами без будь-яких проблем.

Ти робиш якісь спеціальні вправи, щоб мати таку сильну кисть?

- Багато людей говорять про мою сильну кисть, але я думаю, що вона не така дуже і сильна. Ці слова більше відносяться до моїх пальців, особливо поєднання сили пальців і бокової “давки”, які допомагають мені контролювати кисть. Наприклад, якщо мені “виб’ють” першу фазу, тоді в мене будуть проблеми, якщо буду закручувати тільки одною кистю. Сильна кисть це в основному міф який крутиться навколо мене. Але якщо відповідати на Ваше питання, то я ніколи не концентрувався на підготовці кисті. Велика частка моєї сили є від народження. Крім армрестлінгу я ніколи не відчував себе особливо сильним.

Чи змінилася твоя теперішня підготовка у порівнянні з початком кар’єри?

- Зараз я інтенсивно тренуюся з великими вагами, три рази на тиждень, по дві години на кожне тренування .Маю декілька спаренг-партнерів, які не є дуже сильними, але я отримую гарне навантаження в боротьбі з ними. Вони часто тримають мене двома руками, коли ми боремось, і я зазвичай беру захват досить низько і проробляю різні позиції. І це дає результат. Я відчуваю себе кожного разу сильнішим. Але в мене є проблеми з ліктем, він болить і я не можу віддавати себе повністю на тренуваннях. У мене була дуже сильна “давка” тріцепсом раніше, і з нею я відчував себе дуже сильним, але тепер я не можу його використовувати. Якщо береться дуже велика вага на лікоть то стає дуже боляче, і ця біль обмежує мене майже у всіх вправах. Раніше я брав на “зв’язку” вагу 90 кг, але зараз це неможливо. Але крім болю у лікті відчуваю себе дуже добре, і мій “крюк” зараз дуже сильний, але звичайно не такий як в 90-х. Я втратив багато в останні роки, і горю бажанням повернути свою форму. Не люблю бути не у формі, і ненавиджу програвати. Іноді мені здається, що можу перемогти без підготовки, але не можливо тримати себе у відмінній формі весь час, особливо без тренувань.

Ти підготувався до ”Злотого Туру” який відбудеться на вихідних?

- Я наполегливо тренувався останні чотири місяці, але це не було суто до цих змагань. Не думаю, що зможу перемогти, але відчуваю, що потрібно виступити і випробувати свої сили. Було б цікаво ще раз поборотися з Іваном Матюшенко і побачити в якій я формі. Якщо все буде добре то ми, можливо, зустрінуться у абсолютній категорії. Також би було цікаво поборотися з Тарасом. Протягом цих чотирьох місяців я тренувався шість годин на тиждень і відчуваю сильний прогрес. Зробив величезний крок вперед. Моє передпліччя збільшилось на 4 см.

Які твої плани на наступний рік? Чи збираєшся на чемпіонат Європи в Росії та Світу в США?

- Я хотів би, звичайно. Я надіюсь вийти на свою кращу форму і якщо я це зроблю, то на 100% впевнений що зможу виграти любі змагання.

Вага 96 кг.
Кисть: 23 см
Передпліччя: 41 см
Біцепс: 42 см

www.worldofarmwrestling.com

Переглядів: 1068 | Добавив: warwar_arm
Всього коментарів: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
    Головна   Реєстрація   Вхід  

 

 

 

Форма Входу

пошук


Lviv Lions © 2024