Ласкаво просимо, Гість | RSS

Меню сайта

опитування
Скільки часу перед змаганнями Ви даєте відпочинок рукам?
Всього відповідей: 861

арм-сайти:

Головна » 2011 » Жовтень » 28 » Інтерв'ю з Олегом Жохом
Інтерв'ю з Олегом Жохом
10:18 AM


Доброго дня всім читачам сайту armgeneration.at.ua! Як Ви всі знаєте, нещодавно пройшов черговий Nemiroff World Cup у Варшаві (Польща) серед професіоналів, який вирізнявся ще більш – високим організаційним рівнем та зібрав найкращих спортсменів світу. Одним із переможців цього турніру на ліву руку в категорії 70 кг став Олег Жох, який сьогодні є нашим гостем.

-          Привіт, Олег! Ще раз тебе вітаю з перемогою! Розкажи будь ласка, кілька слів про себе, як ти прийшов в армрестлінг, які в тебе вже є досягнення?

-          Привіт, дякую за привітання. Народився я у с. Оженин Рівненської області. В даний момент проживаю в м. Рівне та навчаюся на 3-му курсі Національного Університету Водного Господарства та Природокористування. Поступивши на перший курс університету, в 2-му семестрі вирішив піти у тренажерний зал, за порадою моїх друзів по кімнаті гуртожитку (за що я їм дуже вдячний!) де була секція армрестлінгу. Там мене побачив заслужений тренер України Олександр Комаревич. Відразу поїхав на Чемпіонат України по юніорам, виграв і після цього почав серйозно тренуватися. Зараз являюся по дорослих 2-кратним Чемпіоном України, Чемпіоном Європи, 2- кратним володарем Кубка Світу серед професіоналів та багато інших титулів. Своїми досягненнями я завдячую своєму тренеру Олександру Комаревичу.

-          До того моменту, як ти прийшов в армрестлінг чи займався якимись видами спорту?

-          Ні, нічим серйозно не займався, ще як вчився в школі "для себепрацював на перекладині.



-          Наскільки я знаю, на Nemiroff World Cup ти виступав не вперше і враховуючи твій вік ти, напевно самий молодший чемпіон за всю історію?

-          Так, в перше я виступав на цих змаганнях у 2010 році, тоді випробовував свої сили в категорії 63 кг і виграв без зайвих проблем. Коли переміг перший раз мені було 18 років, зараз на рік старший.

-          Як проходила підготовка до Кубку Світу? Які враження від змагань?

-          Готувався до змагань серйозно, їхав не будучи 100% впевнений у своїй перемозі, думав що шанси десь 50/50, тому був дуже вражений своєю перемогою. В загальному організація хороша, турнір дуже сподобався.


-          Розкажи про свій поєдинок з  Володимиром Мнацаканяном, представником збірної Вірменії.  Володимир являється одним з  самих сильних на планеті ліворуких армрестлерів у своїй категорії. Я чесно кажучи не пам’ятаю коли він програвав на ліву руку. Ви вже з ним колись зустрічалися за столом?

-          Так, дійсно Володимир дуже сильний суперник. Коли я їхав у Варшаву на Кубок Світу мені розказували про нього. Ми з ним ніколи не боролися до того. У попередніх поєдинках він мені зі старту нав’язав свою боротьбу "гаком, але я зумів його витягнути і покласти. У фіналі було легше, тут вже я нав’язав свою боротьбу і стягнув його  до подушки.

-          У вас з Мнацаканяном получився дуже гарний поєдинок. Ще хтось із суперників створював тобі проблеми за столом?

-          Ні, всіх інших суперників я пройшов без проблем.

-          Чи пробував боротися "за кулісами з спортсменами з важчих категорій?

-          Так. Пробував боротися з сильним представником збірної Росії з категорії 78 кг, який говорив що знає як зі мною боротися і що в мене виграє без зайвих зусиль. Ми стали за стіл і я його просто "зніс (сміється).  


-          Чи будеш приймати участь у Чемпіонаті світу, який відбудеться в Казахстані на початку грудня 2011 року? Якщо так, то цікаво в якій категорії, оскільки на Чемпіонаті України ти виступав в категорії 65 кг?

-          Я буду виступати на Чемпіонаті Світу, в категорії 70 кг. Оскільки стандартна моя вага 70-71 кг, тому скидати в категорію 65 кг буде дуже важко і зараз якраз звільнилося місце у збірній.

-          Розкажи про  свої тренування, скільки раз в тиждень займаєшся, які в тебе силові показники, наприклад по жиму лежа та підйому на "натяжку?

-          Тренуюся  3 рази в тиждень, боротьбі приділяю увагу 1-2 рази в тиждень. Жим лежа роблю тільки як ОФП для розминки, на кисть гантелею робив максимум 67 кг, підйом на "натяжку (на пояс вішав вагу і піднімав молотковими рухами) максимально 70 кг. 

-          Візуально видно, що ліва рука в тебе більша від правої, в тебе від народження такі дані до армрестлінгу?

-          Різниця в руках була від народження, ліва рука була більша і сильніша.

-          Видно неозброєним оком, що потенціал сили в тебе ще досить великий. Чи не плануєш ти переходити у вищі категорії?

-          Я вже помаленьку переходжу, враховуючи, що перший чемпіонат України серед дорослих я виграв у категорії 60 кг. Зараз думаю закріпитися у 70 кг, а потім помаленьку пробувати свої сили у вищих категоріях.


-          Якщо в тебе була можливість прийняти участь в армфайті, з ким ти б хотів зустрітися?

-           Скоріш за все я б хотів випробувати свої сили з Романом Цінделіані, але як всім відомо за обставин які склалися, думаю зараз це буде неможливо.

-          Які зміни ти би хотів побачити в нашому виді спорту?

-          Перш за все, я б хотів побачити армрестлінг олімпійським видом спорту. А так напевно фінансові зміни, щоб забезпечували спортсменів самим необхідним фінансуванням.

-          Розкажи про свої плани на майбутнє?

-          Основною моєю метою зараз являється успішний виступ на Чемпіонат Світу в Казахстані.

-          На турнірі "Кубок Лева у майбутньому плануються змагання також на ліву руку чи ми зможемо тебе побачити на цих змаганнях?

-          Так, звичайно. Я обов’язково буду!

-          Дякую тобі, Олег за інтерв’ю. Я і вся команда armgeneration.at.ua бажає тобі досягти нових великих перемог і здобути золоту медаль у Казахстані!

-          Дякую, буду старатись!

Переглядів: 5183 | Добавив: Judge_arm
Всього коментарів: 3
3 AD5  
0
Удачи!

2 Impossible  
0
Вітаю з перемогою! Молодець, так тримати!

1 Judge_arm  
0
успіхів в Казахстані!!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
    Головна   Реєстрація   Вхід  

 

 

 

Форма Входу

пошук


Lviv Lions © 2024